Lahodná čokoládová ganache je oblíbeným krémem při plnění i zdobení dortů a zákusků. Směs se jednoduše a rychle připravuje.
Postup
Smíchejte 200 g směsi s 80 ml vody, zahřívejte v mikrovlnné troubě na cca 900W a každých 10-15 sekund promíchejte dokud ganache není hladká a rozpuštěna. Takto hotovou směs můžete ihned použít na dezert, dort nebo koláček. Porce vystačí na zakrytí dorty s průměrem 20 cm nebo na ozdobení cca 15 cupcakes.
Průměrná výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota |
2274 kJ |
Energetická hodnota |
543 kcal |
Tuky |
35,8 g |
- z toho nasýcené mastné kyseliny |
21,6 g |
Sacharidy |
43,2 g |
- z toho cukry |
41,1 g |
Bílkoviny |
7,8 g |
Sůl |
0,1 g |
Tip
Přidejte máslo do ganache a vytvořte tak lahodný krém.
Složení
prášková čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek (odstředěné), přírodní aroma vanilky) (75%), kakaové máslo (10%), smetanový prášek (mléko, laktóza), sušené mléko (celé).
Alergeny
Může obsahovat stopy: lepek, vejce, sóju a lupina.
Další vlastnosti: Příchuť (aroma) Čokoládová. Pečení Ingredience. . .
Party dárky a výzdoba pro každý večírek.